Rendezvény

Irány a Hold! 
…vagyis a Hold utcai piac, ahol december 9-én másodszor is sor kerül a VinCE Champagne a Holdon rendezvényére.

A tavalyi nagy siker után idén ismét belekóstolhatunk egy kicsit az igazi vasárnapi hedonizmusba a Belvárosi Piacon, ahol felejthetetlen brunch és pezsgős reggeli várja a nagyközönséget. A rendezvény célja ezúttal is a teljes hazai champagne kínálat felvonultatása, de nemcsak a különleges pezsgők, hanem a kulináris élvezetek is központi szerepet kapnak majd a rendezvényen.

Ritka alkalom, amikor számos különleges, exkluzív tételt kóstolhatunk egy helyen, ám ez a rendezvény ennél többet kínál. A piac kiváló minőségű vendéglátóhelyei idén is csatlakoznak, hogy egyedi és ínycsiklandozó ételekkel kápráztassák el a vendégeket. Mindegy, hogy a Lakatos Műhely kolbászínyencségeire, a Kandalló Market burgereire vagy MoszkvaTÉR orosz ételkülönlegességeire esik a választásunk, egészen biztosan megtaláljuk a hozzá legjobban passzoló champagne-t is a kínálatból – ahogy tavaly, idén is pohárral kínálják majd az ételek mellé. Új szereplő a galérián az extravagáns kanadai chef, Anatoli Belov Husikám nevű étterme, a földszinten pedig a Champoint a 4 majomhoz pezsgőbár, ahol a bárételekért két jól ismert arc, Bíró Lajos és Szabadfi Szabolcs felel. A Haxen Market tradicionális ízei és közösségi asztalai már érkezéskor nagyon csábítóak, de a lenti részt erősíti a Vörös Homár gasztrobárja komoly osztrigakínálattal, valamint az ország talán legismertebb chefpárosa, Szulló Szabina és Széll Tamás a Stand25 Bisztró élén. Bíróék másik két egysége, a Buja Disznók és A Séf utcája szintén készül az eseményre, s az érzéki rántott hús mellet a Séfre jellemző izgalmas fogásokra számíthatunk. A népszerű színész, Szabó Győző a pult mögött is rendszeresen helyt áll a piacon, Steamboo nevű üzletében a világkonyhának és a magnumnak is hangsúlyos szerep jut, bármit jelentsen is az étlapon a pezsgőrajongók egyik kedvenc szava.

A brunchot az alkalomhoz illő Live DJ teszi még fesztelenebbé, és egy kis szakmázásra is lehetőség lesz a kiállítói standoknál pezsgőszakértők társaságában.

Ami tehát biztos: champagne-felvonulás, különleges ételek, jó zenék és remek hangulat vár mindenkit Budapest elsőszámú gasztropiacán, a patinás Hold utcai vásárcsarnokban.

Az év legstílusosabb villásreggelije december 9-én, vasárnap reggel 9:00-től 16:00 óráig tart.

Jöjjön, és koccintson velünk!

A belépő ára egy pohár champagne-t tartalmaz.