Kiállítók

Budapest legstílusosabb pezsgős reggelijén nemcsak az éttermekben várják buborékok az érkezőket, hanem a kiállítói standokon is.

A földszinti közösségi piac helyén Champagne-korzó várja a látogatókat, ez a sétálókóstoló helyszíne, ahol a champagne-házak kínálatából válogathatunk.

A már itthon is jól ismert márkák mellett több újdonság is debütált az elmúlt évben a hazai piacon, s örömmel mondhatjuk, hogy ezeket a tételeket felvonultatjuk a rendezvényen.

Önálló standon lesz a Champagne Mandois és a Champagne Pommery, valamint a Champagne Pierre Gimonnet, s a pultoknál pezsgőszakértők ismertetik meg alaposabban a különleges tételeket.

Az Arany Kaviár földszinti standján új, meglepetés champagne-t kóstolhatunk a kaviárok mellé. A gourmet finomságok sora folytatódik az Italia Divina standján, ahol a kiváló olasz Urbani cég szarvasgombái és szarvasgombás termékei találjuk. A Bolka Bonbon standján az édes ínyencségek rajongói is kedvükre válogathatnak a pezsgőkhöz illő finomságok közül.

A VinCE Champagne Pop Up pultján a Moёt&Chandon, a Dom Pérignon, a Champagne Palmer&Co, a Mumm és az Afred Gratien pezsgőházak palackjai sorakoznak.

Kérdezni is lehet a kóstolások között, felkészült szakmabeliek segítik a választást, aki pedig szívesen hallana még többet a pezsgők világáról, csatlakozhat a VinCE Lounge területén zajló Sommelier’s Choice beszélgetésekhez, mini előadásokhoz.

Erről a Programok menüben részletesebb információk is jönnek hamarosan.

Érkezéskor egy pohár Alfred Gratien champagne fogadja a vendégeket, melyet a belépődíj tartalmaz.